Keresés...

Őszi feltöltődés az öt elem jegyében, avagy Everness Indián Nyár

  • szeptember 17 - 20.
A nagysikerű júniusi Everness Fesztivál után idén még egyszer nyakig elmerülhetsz Európa legbékésebb fesztiváljának hangulatában – szeptember 17. és 20. között a szervezők Balatonakarattyán egy kisebb, meghittebb rendezvénnyel várnak, hogy a tudatosság és feltöltődés jegyében közösen élvezzétek ki a nyár utolsó napsugarait.

Annak érdekében, hogy a vészesen közelítő ridegebb hónapokat és a következő Everness Fesztiválig hátralévő közel egy évet zökkenőmentesen átvészelhesd, a négynapos Everness Indián Nyáron tulajdonképpen az eddigi rendezvények esszenciájából meríthetsz még egy kis útravalót. A szervezők jól tudják, hogy az igazi feltöltődés bizony mindenkinek mást jelent, ezért az első fesztivál közösségi hangulatának felidézése mellett számtalan lehetőség adódik majd az összekapcsolódásra, az egyéni kérdések megoldására, na, és persze a lazításra - programok és előadók tekintetében ugyanis a legnépszerűbbek kaptak helyet, méghozzá az öt elem jegyében.

A nyüzsgő vakáció lüktetését például levezetheted a víz és a föld elem támogatásával, egy kis Balaton-parti meditáció, jóga, hula tánc vagy csikung keretében, ha pedig véletlenül túl nyugisra sikerült a nyári pihenés, közös zenéléssel és egy NIA foglalkozással újra feltüzelheted magad. Komfortzónád széleit is bőven lesz alkalmad feszegetni, szárnyalj bátran az akrojóga, body art vagy aikido órákon!

És hogy mi az ötödik elem? Ezúttal legyen a szeretet, amivel te is hozzájárulhatsz a többiek feltöltődéséhez, úgyhogy hozz belőle bőven! Az igazi közösségi élmény érdekében a résztvevők száma limitált, legfeljebb ezer látogató kapcsolódhat majd egymással az Everness Indián Nyár őszi erőmerítő eseményén.

Közreműködőink a teljesség igénye nélkül Soma Mamagésa, Szilasi Márti, Kereszty András, Kiss Balázs Kunó, Kiss József Zsolt, Gyurkó Zsolt, Meszecsinka, JazzMine, Layanda, Karacs Ildikó és Körösi Gábor lesznek.
Ha tehát nyáron lemaradtál, vagy épp jelen voltál, de újra szeretnéd átélni az Everness életérzést, gyere és kapcsolódj te is, szeretettel vár az Indián Nyár!

Helyszín: Part üdülő, Balatonakarattya, Koppány sor 41.
Kapunyitás: 2015. szeptember 17. 14 óra.
Tekintsd meg a teljes programot: http://www.everness.hu/bontas

Jegyvásárlás: http://www.everness.hu/jegyvasarlas
Earlybird jegyek augusztus 16-ig: 9 800 Ft
Jegyek szeptember 7-ig: 11 800 Ft
Teljes árú jegyek szeptember 16-ig: 13 800 Ft
Helyszíni jegyértékesítés: NINCS!
Jegyek korlátozottan 1000 főig elérhetők. Helyszíni jegyértékesítés NINCS!

Bővebb infók: http://www.everness.hu/indian-nyar
Csatlakozz közösségünkhöz, hogy minden rendezvényünkről időben értesülj: https://www.facebook.com/everness

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/984695834894395/



 
Elejére!